Diensten

Verbouwingen werk

Algemene Bouwaannemingen De Keyzer Kevin voert verbouwingen regio Gavere uit en heeft zich gespecialiseerd in ruwbouw, vloerwerken, tegelwerken en betonwerken.

Van afbraak tot ruwbouw

U kan bij Algemene Bouwaannemingen De Keyzer Kevin terecht voor nieuwbouwwoningen maar ook voor renovaties van bestaande woningen. Als zelfwerkend patroon voert Kevin De Keyzer alle metselwerken uit, inclusief de afbraak van de bestaande constructies. Van het plaatsen van poutrails, isolatiewerken, het dichtmetselen van ramen en deuren tot het opbouwen van een voorgevel, tuinmuur, garage of bijgebouw. Hier kiest u voor vakmanschap.

Verlaagd BTW-tarief

Algemene Bouwaannemingen De Keyzer Kevin is een betrouwbare partner bij verbouwingen. Vooraf wordt het project minutieus doorgesproken. Nadien volgt een vrijblijvende offerte en eens het akkoord is gegeven, krijgt u een duidelijke planning en een zicht op de definitieve kost. Bij verbouwingen zorgt Kevin De Keyzer ervoor dat u kan genieten van het verlaagd BTW-tarief van 6% voor een woning die ouder is dan 15 jaar.

Onze Gallerij