Diensten

Nieuwbouw werk

Schakel voor uw ruwbouw in Gavere en omstreken Algemene Bouwaannemingen De Keyzer Kevin in en kies voor kwaliteit en stielkennis.

Variatie aan bouwstijlen

Zelfwerkend patroon Kevin De Keyzer heeft zich doorheen de jaren gespecialiseerd in vloerwerkentegelwerkenbetonwerkenverbouwingen en kwalitatief ruwbouwwerk. Van het gieten van funderingen, het leggen van de vloerplaat tot het uitvoeren van metselwerken. Hier mag u zeker zijn van doorgedreven vakmanschap.

Of u nu opteert voor een klassieke woning, een moderne variant of een hedendaagse bouwstijl alles is mogelijk. Van een riante villa tot een klassevolle rijwoning, Algemene Bouwaannemingen De Keyzer Kevin betekent uw garantie voor een zorgeloze nieuwbouw.

Uitwerking van A tot Z

U kan bij Kevin De Keyzer terecht voor de volledige ruwbouw van uw woning. Van het plaatsen van de nutsvoorzieningen en riolering tot het aansluiten van een septische put, regenwaterput, vetafscheiders of infiltratieputten. Hij werkt samen met uw architect en ook wanneer u zelf een handje wil toesteken om de kosten te drukken, is dat perfect mogelijk. Hij helpt u graag verder bij de keuze van de materialen via brochures of stalen in de toonzaal, maar laat de uiteindelijke beslissing over aan u.

Onze Gallerij